06 – 50 49 41 36 gpfotografie@outlook.com

 

Hi, Ik ben Gert

 

Fotograaf te Katwijk

FOTOGRAFIE IS MIJN PASSIE.

Hoi, ik ben Gert van der Plas. Ik ben blij dat je me gevonden hebt.

Fotografie is mijn passie sinds ik 12 jaar oud was, maar ik leer nog steeds elke dag.

Mijn thuisbasis is Katwijk, maar ik fotografeer in heel Nederland. Trouwen in het buitenland? Geen probleem. Ik heb meerdere bruiloften gefotografeerd in het buitenland, onder andere in Italië (Toscane) en op Ibiza.

Bruiloften fotograferen is wat ik voornamelijk doe en mijn doel is kort en simpel, jullie bruiloft vertellen door foto’s die echte emoties laten zien en die gewoon gaaf zijn. Ik geloof dat bruidsfotografie niet veilig en saai hoeft te zijn. Op een bruiloft geef ik alles, altijd op zoek naar die ene foto die een verhaal verteld. De hele dag ben ik aanwezig op jullie bruiloft, eventueel ook ‘s avonds.

Omdat ik wil blijven leren heb ik meerdere internationale workshops over bruidsfotografie gevolgd, Mijn motto is: “Je hoeft niet de beste te zijn, als je maar beter bent dan je laatste foto.”

Albums
Ik bied diverse trouwalbums aan. Eenvoudig foto’s nabestellen voor familie en vrienden is inbegrepen en neemt je veel werk uit handen, maar je krijgt ook de foto’s die je via een link kan downloaden.

Je krijgt een Bruiloftclip (Full HD en 4K kwaliteit) van jullie bruiloft, leuk om te delen met familie en vrienden.

Op mijn YouTube kanaal GPfotografie.nl maar ook op de website onder BRUILOFTCLIP zijn meerdere voorbeelden te zien van een trouwclip.

Willen jullie meer weten, neem dan contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen of mail naar gpfotografie@outlook.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Ook ben ik lid van Master Photographers Network http://www.masterphotographersnetwork.com/

Sinds november 2016 mag ik mij Brons Master in de bruidsfotografie noemen. Mijn werk werd beoordeeld door 3 juryleden uit binnen en buitenland. Een bekroning voor mijn werk tot nu toe.

Waarom voor een MPN fotograaf kiezen? Iedere Master Photographer wordt door een internationale jury beoordeeld op zijn fotografie, professionele aanpak en het eindresultaat. Een kwalificatie kan niet gekocht worden waardoor je gegarandeerd bent van kwalitatief hoogstaande fotografie.

Neem contact op